4 DAME, Napoli – Crvena zvezda: Uključenja iz Napulja, Darko Miličić i atmosfera ispred San Paola!

0

Crvenu zvezdu u sredu od 21:00 očekuje utakmica protiv Napolija na stadionu San Paolo u Napulju, a ekipa Meridiana tim povodom pripremila je specijalan „materijal“, uključujući emisiju „4 DAME“ koju ste mogli da pratite na zvaničnom YouTube kanalu Meridianbet od 19 časova.

Za razliku od prethodne emisije uoči istorijskog susreta sa Liverpulom na stadionu „Rajko Mitić“, duel sa ekipom Karla Anćelotija najavile su Marija, Jelena i Milena, dok su se iz Napulja sa ekskluzivnim snimcima javili Damjan i Milan koji su ispratili dešavanja oko stadiona i razgovarali sa navijačima Zvezde i Napolija.

Ukoliko niste pratili emisiju uživo, možete je pogledati na našem YouTube kanalu i videti da smo u Napulju razgovarali sa navijačima crveno-belih koji su prognozirali rezultat meča, a pričali su i o svojim utiscima u trećem najvećem italijanskom gradu.

Top 5: Vođstvo Zvezde, gol glavom ili dvostruki strelac u Napulju?

Pored toga, pričali smo i sa Lućanom, stanovnikom Napulja koji razume i govori srpski jezik, a ujedno navija za oba tima, iako je ocenio da će italijanski predstavnik srušiti aktuelnog srpskog šampiona minimalnim rezultatom.

Takođe, snimili smo i navijače neposredno pred susret, a tom prilikom smo „uhvatili“ i našeg bivšeg NBA košarkaša Darka Miličića, a naše dame su na samom kraju emisije sastavili tiket sa predlozima za sve naše igrače.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime