PRAVA PRIČA Zajedništvo kao simbol borbe za istorijski plasman Srbije

Srbija i američki fudbal – jedna od najlepših sportskih priča koja je započeta 2003. godine i sada piše najlepše stranice.

Srbija igra Evropsko prvenstvo i naša reprezentacija osma je na Starom kontinentu u američkom fudbalu.

Dva podatka više nego dovoljno da ovi sjajni momci dobiju zasluženu pažnju. A to baš i nije uvek slučaj…

„Oklopnici“ su za vikend igrali prvi meč EP i u Požarevcu pobedili Češku sa 16:0. Moćno su delovali na terenu i spremaju se za gostovanju Francuskoj. Iako ih u Lilu čeka evropski prvak, straha nema, naprotiv.

Idemo tamo herojski da odigramo, Francuzi jesu prvaci Evrope i biće veliki izazov za nas. Nemamo pritisak i ulogu favorita, ali ne idemo da izgubimo, već da predstavimo našu zemlju u najlepšem mogućem svetlu – kaže Filip Nedeljković.

MERIDIANBET JE ZVANIČAN SPONZOR SRPSKE ASOCIJACIJE AMERIČKOG FUDBALA (SAAF)

I to upravo rade svaki put – predstavljaju Srbiju u najboljem svetlu. Ovi momci su za primer, sportisti u svakom smislu, ali i istinski drugari. Krasi ih sjajna aGde tmosfera, što nije kliše.

Oni igraju iz ljubavi za slavu, za Srbiju, ne za milione koji se obrću u drugim sportovima. Ponosno i časno predstavljaju grb i zastavu na dresu.

Niko ovde ništa ne radi zbog novca. Mi smo često rivali na terenu u klupskoj sezoni, ali smo ovako kao braća. Složni smo kao jedan i atmosfera je zaista sjajna. Reprezentacija ima svetlu budućnost – poručio je Nedeljković, dok Marko Batez dodaje:

U bliskoj budućnosti vidim nas među Top 3 reprezentacije u Evropi, definitivno. U malo daljoj budućnosti, i na vrhu Evrope – naglasio je Batez.

SRBIJA IM JE U SRCU Zašto se i kome dodeljuje nagrada „Oklopnik“?!

Momci, samo hrabro, jer vi najbolje znate gde vam je mesto i šta zaslužujete, a Meridianbet uvek će biti uz naše reprezentativce.

U Požarevcu je sjajna atmosfera nosila momke do trijumfa. Krasi ih neverovatno zajedništvo, borbenost „probija“ oklope, i nije fraza kada se kaže da svi kao jedan. Zato i pišu istoriju američkog fudbala u Srbiji.

Gde nas vidim u narednim godinama? U eliti, gde i pripadamo – poentirao je za kraj Branko Vučinić, predsednik SAAF.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Meridian američki fudbal | Evropsko prvenstvo: Srbija – Češka 16:0, ekskluzivno, moćni „oklopnici“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime