Auto trka Podi – Herceg Novi: Isprati auto-moto spektakl uživo!

Brdska auto trka Podi – Herceg Novi u Crnoj Gori, kojom počinje nova automobilska sezona i koju sponzoriše Meridian, biće održana u nedelju od 11 časova, a uživo prenos možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu Meridianbet.

Učesnici prošlogodišnje trke i svi prisutni koji su mogli da uživaju u brzoj vožnji imali su samo reči hvale o organizaciji ovog uzbudljivog događaja u svetu automobilizma, dok se ove godine očekuje još zanimljivija borba koja će se bodovati za Šampionat auto moto sportskih klubova.

Organizatori su se potrudili da prirede novi spektakl, sa većim merama bezbednosti, zbog čega će ove godine učestvovati oko 40 vozača, nešto manje u odnosu na prošlu trku kada je Luka Špadijer postavio rekord staze.

Meridian UŽIVO: Dolazi nam Dušan Alimpijević, postavi mu pitanje!

Aldin Ćorović iz AMSK „Podi“ je u formuli lotus 2.000 u subotu na prvom zvaničnom treningu brdske auto trke na Podima u Herceg Novom oborio rekord staze (2:04,331 minut) koji je od prošle godine držao Špadijer (2:04,414).

Vozače na Podima očekuju dve vožnje, čiji će se rezultati sabirati za konačan plasman. Dve vožnje se održavaju zbog toga što je staza na Podima kraća od 6.000 metara (4.470). Prva vožnja počinje od 11 časova, a druga dva sata kasnije.

Rekordi SP za koje niste znali: Naočare, Zidan, afričke krštenice i srpski treneri

“Ove godine bezbednost je podignuta na viši nivo. Što se tiče učesnika same trke, prošle godine je bilo 52 vozača sa teritorije Crne Gore. Ove godine očekujemo 40-ak učesnika, jer je došlo do izmene pravila u cilju bezbednosti vozača, tako da je to bio udar na budžet svih vozača. Mislim da ćemo izgubiti neki deo trkača, ali nadamo se da će biti dovoljan broj da zadovolji ukuse probirljive publike”, izjavio je direktor trke Boško Radović na konferenciji za medije.

Ceo spektakl možete pratiti ekskluzivno na zvaničnom YouTube kanalu Meridianbet, dok na linku ispod možete pogledati najavu za trku koja nas uskoro očekujte.

Budite uz Meridianbet!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime