OSTVARIO SAN U SRBIJI Igrao „menadžera“ – voljeni klub ga angažovao!

Sad imate validno opravdanje za igranje menadžera (FOTO: Football Manager printscreen)

„Football Manager“ je igra koja nas je držala prikovanim za ekran računara satima, danima, mesecima, godinama… Konačno, nekom se isplatilo!

Andrej Pavlović iz Beograda ima samo 22 godine, a zahvaljujući svojim uspesima na „Football manager“ simulaciji – dobio je posao!

Naime, FK Bežanija, klub koji se trenutno takmiči u Međuopštinskoj ligi Beograda, angažovao je Pavlovića kao analitičara.

Pavlović je istakao da je u ovoj igri stigao do polufinala Lige šampiona vodeći upravo Bežaniju, čiji je veliki navijač.

– Rekao sam da mogu da im pomognem, ali nisam očekivao da će me pozvati. Direktor kluba me je pitao da li mogu da dođem na utakmicu, da vidim kako stvari funkcionišu – rekao je Andrej za „Sport Bible“.

Za sada, kako kaže, radi to iz ljubavi prema klubu, ali nada se da će u budućnosti ozbiljno da se bavi analitikom ili skautingom.

– Ako mi se ukaže prilika voleo bih da radim u fudbalu, kao skaut ili analitičar. To mi je dugo bio sam i nešto što zaista dobro radim. Bežanija me trenutno ne plaća, ali ovo radim zato što volim klub. Nadam se da ću u budućnosti biti plaćen – zaključio je Pavlović, momak kom se igranje igre „Football Manager“ na neki način isplatilo.

Nije sve u novcu, što se Andreja tiče, bar za sada.

Što se autora ovog teksta tiče ima osamnaestogodišnje iskustvo na igri „Championship Manager“, pa ako je neko selektorsko mesto slobodno – javite.

Šalu na stranu, čestitke Andreju i srećno u karijeri koja ga ispunjava.

„DAĆEMO SVE OD SEBE“ Moćno obećanje Litvanaca Srbiji i Mitroviću!

FUDBALSKI KUTAK EP 01 | Inuiti, Necaxa, ko je Koki, skandal u Totenhemu i večiti u pohodu na Evropu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime