Evrogol podkast: Naš prvi kviz – Nikola i Đuka pokazuju fudbalsko znanje!

0
Evrogol podkast
Današnji trio Evrogol podkasta - Nebojša, Đuka i Nikola

I ovoga četvrtka je tu Evrogol podkast, ali ovoga puta potpuno drugačiji. Zato što je ovo ujedno i prvi Evrogol kviz! Gosti Nebojše Markovića – Nikola Lalović i Dušan Ninković Đuka – odgovarali su na pitanja u borbi za… Pa, imaginarni trofej.

U nedostatku klupskog fudbala ove nedelje i toga što Liga nacija nije baš toliko inspirativna kao neke druge teme, odlučeno je da se ovog četvrtka održi prvi Evrogol kviz. Nikola i Đuka su prvi dobili priliku da se takmiče, a pobednik ovog duela biće automatski i deo nekog novog Evrogol kviza – ako ga ikada i bude bilo.

Ovo je kviz u kojem i svi slušaoci mogu da učestvuju, a više o tome možete da čujete u samoj emisiji.

POSLUŠAJTE I NAŠU PRETHODNU EMISIJU, BUDITE UVEK U TOKU 🙂

Nikola i Đuka su odgovarali na 15 pitanja, podeljena u tri kategorije. Prva četiri pitanja nosila su po jedan poen, narednih šest po dva poena i poslednjih pet pitanja su donosila tri boda, srazmerno težini pitanja.

Sve ostale propozicije, kao što je način odgovaranja i vreme za razmišljanje, detaljno su objašnjene u samoj emisiji, a pitanja su bila krajnje raznovrsna.

Saznajte nešto o novo o svetskim prvenstvima i njihovim učesnicima, podsetite se nekih davnih vremena, kako u Jugoslaviji, tako i u ostatku Evrope. Bilo je pitanja i za neka takmičenja koja više ne postoje, ali i za fudbalere kojih se mnogi ne sećaju.

BIĆE UZBUĐENJA U LIGI NACIJA, ZATO DOBRO ISPRATI NAŠU BOGATU PONUDU!

Tu je naravno i neizbežna Liga šampiona, kao jedna od tema, ali i selekcije Srbije i Crne Gore koje se u četvrtak sastaju u Ligi nacija. Ukoliko odlučite da i vi pokušate da odgovorite na ova pitanja, slobodno nam se javite sa vašim učinkom i brojem bodova. Mi volimo da što više ljudi učestvuje u tome.

I to vam je ovonedeljni Evrogol podkast.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008Evrogol 009 Evrogol 010Evrogol 011Evrogol 012 Evrogol 013Evrogol 014Evrogol 015 Evrogol 016 Evrogol 017Evrogol 018Evrogol 019Evrogol 020Evrogol 021Evrogol 022s

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime