NOVI KUTAK Da li je Mile mason i šta radi dok ide Borotina bubamara?

Fudbalski kutak, sedma epizoda (foto : Meridian)

Da li postoji nešto bolje od subote? Postoji – „Fudbalski kutak“ subotom i nova epizoda fantastične Meridianbet emisije.

Gotovo svaki vikend obojen je fudbalskim bojama, ali ovaj posebno sija. Nova, sedma epizoda naše emisije čeka vas samo na Meridianbet Jutjub kanalu.

I zato ova subota nije kao sve ostale, jer ju je dodatno obasjao fantastičan dvojac. Najbolji komentatorski par donosi najnovije ekskluzivne informacije i neviđeno zabavnu analizu u njihovom stilu.

Suvišno je govoriti kako su Mile Močibob i Branko Borota najzabavniji sportski analitičari ikada! Zato vas čeka još jedna neophodna doza smeha, naravno, uz nametnute rubrike.

I ovoga puta, kao i u prošloj epizodu, javljaju vam se iz Meridian studija odakle se emituje najbolja sportska emisija na ovim prostorima, kao kaže Mile.

Ekskluzivno saznajte da li je Mile mason? Ili iluminat, ili je samo veliki sportski radnik?

Što se samog terena tiče, osvrnuli su se na Crvenu zvezdu iz Beograda i beogradski Partizan, odnosno njihove poslednje mečeve u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope.

FUDBALSKI KUTAK NA JEDNOM MESTU – POGLEDAJTE SVE EPIZODE NA MERIDIANBET JUTJUB KANALU

Pored evropskih poduhvata večitih i meča veka, saznajte i šta povezuje Borotu sa Estudijantesom iz La Plate, kao i ko je Zubeldija Osvaldo, ali i kako Mile troši vreme dok traje Borotina bubamara.

Naravno, ne bi Fudbalski kutak bio kutak da nema nesvakidašnje Brankove prognoze uz pomoć čuvenog Kokija, a njihovi tiketi se ne propuštaju!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima! Ne propustite „Fudbalski kutak“ broj sedam, samo na Meridianbet Jutjub kanalu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime