FUDBALSKI KUTAK Klompe i evropsko proleće, a šta kaže Marinjo?

Novo urnebesno javljanje Mileta i Borote: Šesta epizoda ovaj put iz Meridianbet studija (FOTO: Meridian)

Pravi je trenutak za „Fudbalski kutak“! Nova, šesta epizoda naše emisije čeka vas samo na Meridianbet Jutjub kanalu.

Ovaj put, Mile Močibob i Branko Borota javljaju vam se iz Meridian studija. Naravno, sa nametnutim rubrikama i tipovanjem sa čuvenim Kokijem!

Močibob kaže da vas u najnovijoj emisiji očekuje pravi voćni kup novinarstva, a o fudbalskoj šećerlemi nećemo ni da govorimo…

Pravo na Meridian Jutjub kanal i ispratite o kakvim sportskim poslasticama je govorio najbolji komentatorski duo ikada! Jer, smeh je ono što je zagarantovano.

Posle (ne)uspešnih gostovanja u Londonu i Mančesteru, Mile i Borota na karakterističan način analiziraju poslednje rezultate beogradske Crvene zvezde i Partizana iz Beograda.
Već znate šta možete da očekujete – spektakl od maestralnog tandema jer njihove analize su sve samo ne obične i onakve kakve ste već čuli i videli.

Ekskluzivno imate priliku da na Meridianbet Jutjub kanalu vidite i čujete šta su rekli od debaklu Crvene zvezde (0:6) i tragičnom remiju Partizana (2:2) u Hagu.

FUDBALSKI KUTAK NA JEDNOM MESTU – POGLEDAJTE SVE EPIZODE NA MERIDIANBET JUTJUB KANALU

Šta je mogla Zvezda protiv razigranih „farmaceuta“? Možda tvrđe zatvoriti nazad, možda „parkirati bus“ što ono kažu gradski. Pa i to nije osiguranje da ti neće dati i cener golova, jer „farmaceuti“ su takvi. To su aspirindžije – kaže Borota.

Levandovanski za 16 minuta četiri gola dade. Izlazi, ja stojim pored terena i gledam, on onako kao malo pokunjen, hteo je valjda još… Pa kako te, mislim se, kako te nije sramota – nadovezuje se Mile.

A, šta je bilo u Holandiji. Šta bi Meridianbet moćni tandem uradio da je na mestu Sava Miloševića, pa i po cenu da ih gađaju klompama?

Borotino podsećanje na CONMEBOL, Peruance i Kup Libertadores dok je Mile nešto „prezalogajio“ pre ekskluzivnog „intervjua“ sa Hoseom Marinjom o planovima sa Totenhemom i stanjem u srpskom fudbalu.

Naravno, čeka vas i nova ekskluzivna prognoza u režiji Branka i njegovog Kokija a njihovi tiketi se ne propuštaju. Ne zaboravite da su prošli put pogodili!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima! Ne propustite „Fudbalski kutak“ broj šest, samo na Meridianbet Jutjub kanalu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime