PARTIZANOVI IGRAČI SU U MODI Sadik je tražen, Roma pravi problem!

Sadik ima ponudu na stolu (FOTO: Starsport)

Fudbaleri Partizana se pripremaju za prolećni deo sezone, a u Humsku ulicu stižu ponude jedna za drugom. U poslednjoj traži se Umar Sadik.

Nigerijac se preporodio prošle jeseni u crno-belom dresu! A to nije ostalo nezapaženo u Italiji, iz koje je došao u Srbiju.

Savo Milošević rekao je da ga neće pustiti ispod 15 miliona – a stigla je osmocifrena ponuda.

Doduše, ona iznosi tri miliona manje nego što je Milošević tražio, ali to nije glavna tema. Bitno je ko ju je poslao – a poslao ju je, verovali ili ne, Napoli!

Italijanski velikan je ozbiljno zagrizao za Nigerijca, a Sadik je dobro poznat na „čizmi“.

U Partizan je došao iz Rome, koja bi mogla da napravi ozbiljan problem ukoliko do pregovora crno-belih i Napolija dođe. Naime, „vučica“ bi tražila „deo kolača“, jer je Sadik na pozajmici iz tog kluba.

Ono što je problem je – taj deo je preveliki! Roma traži čak pet miliona, gotovo 50% transfera.

Naravno, u Partizanu se ne bi zadovoljili sa „samo“ sedam miliona evra zarade, pa je ovaj transfer i dalje daleko od gotovog.

Na ruku crno-belima ide i to što je Strahinja Pavlović nedavno prodat za 10 miliona, pa ne moraju da žure. Mogu da sačekaju do leta, i eventualno podignu cenu – a za to je potrebno samo da Sadik trese mreže.

SADIK NAPUŠTA PARTIZAN? Milošević: Imamo ponudu od 10 miliona

OBAVEZNO POGLEDAJTE Ivica Iliev za Meridian TV o „totalnom fudbalu“ Partizana, Miloševiću, Stankoviću, Sadiku, Sumi i „pijaci“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime