ZA PRIMER DRUGIMA Partizan u poseti galeriji SANU

Ekipa Partizana posetila je izložbu Ljube Popovića (FOTO : FK Partizan)

Prvotomci Partizana predvođeni predsednikom Miloradom Vučelićem i trenerom Savom Miloševićem posetili su izložbu slikara Ljube Popovića.

Postavka objedinjuje 45 dela, uglavnom velikih formata, iz svih perioda stvaralaštva Ljube Popovića i pruža kompletan uvid u njegovu šest decenija dugu slikarsku karijeru. Sva dela su pozajmljena iz muzejskih i privatnih kolekcija sa područja Srbije.

MILOŠEVIĆ: Igraćemo u najjačem sastavu, nema više kalkulacija

U Partizanu nas uče da je pored škole koju završavamo i naravno fudbala veoma važno da radimo na ličnom obrazovanju i ujedno pratimo sve što se dešava na polju umetnosti i kulture.
Pored pozorišta i sajma knjiga koji posećujemo svake godine drago nam je i da smo posetili izložbu jednog ovakvog velikana.
Mi jesmo po godinama mladi i možda još ne razumemo slikarstvo na pravi način- Ali ako se ne edukujemo i ne pratimo onda nikada nećemo biti ni informisani – rekao je mladi fudbaler Zlatan Šehović.

Sa Šehovićem se složio i golman Nemanja Stevanović
Danas se veoma brzo živi, primat su uzeli telefoni, društvene mreže i instagram. Mi lično moramo da pamtimo one koji su ostavili veliki trag i zadužili i nas i našu zemlju svojim radom i talentom. Izuzetno volim slikarstvo, supruga Senka i ja imamo nekoliko umetničkih dela u stanu. Dodao bih i dela Olje Ivanjicki čiji se radovi razlikuju od pomenutih, ali koje spadaju pod moje omiljene – kaže Stevanović.

Igrači Partizana svoju utakmicu 12. kola Linglong Superlige Srbije igraju u subotu od 15 časova protiv Mladosti u Lučanima.

OBAVEZNO POGLEDAJTE FUDBALSKI KUTAK EP-01 | Inuiti, Necaxa, ko je Koki, skandal u Totenhemu i večiti u pohodu na Evropu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime