Ivan Đorđević: Rakić naš najbolji borac! Janičić je tvrd, Vaso ima jednu manu! (VIDEO)

0
Ivan Đorđević Meridian

Gost naše Meridian UŽIVO emisije pred četvrti Megdan koji se održava 15. marta bio je jedan od najboljih MMA trenera u regionu Ivan Icko Đorđević.

Sa našim gostom smo razgovali o predstojećem Megdanu, Ahilej borilačkoj akademiji i njenim članovima, ali i o njegovim počecima i budućnosti MMA sporta.

Naš gost je na startu pričao o svojim počecima sredinom devedesetih godina kada je trenirao boks i tome kako je za prvi meč pozajmio ne samo rukavice, već i štitnike za zube!

Govorio je o pozivu MMA trenera i tome koliko je potrebno iskustva borcima da bi na pravi način iskoristili pomoć koju im treneri pružaju iz svog ugla, a dotakao se i povratka Džona Džonsa u ring. Za njega smatra da će postati najbolji borac svih vremena, uprkos raznim problemima na koje nailazi.

Što se tiče regionalne scene istakao je da je Aleksandar Rakić naš najbolji borac, a pričalo se i o Aleksandru Iliću. Popularni Joker je nedavno dobio ponudu KSW-a da se takmiči, a Ivan Đorđević smatra da on može da dođe do pojasa u takvoj konkurenciji.

Na Megdanu će nastupiti i Miloš Janičić koji je bio pravi hit prethodnog Megdana, a za njega Đorđević ističe da je sjajan borac, ali i da ne voli prozivanja koja se dešavaju između njega i njegovih protivnika.

Naš nekadašnji gost Savo Lazić se takođe bori na Megdanu. a Đorđević je istakao da Sava očekuje možda i najteža borba u karijeri. U borbi između Maksa Grafa i Dušana Džakića dao je veliku prednost domaćem borcu, a za Vasa Bakočevića je rekao da ima samo jednu manu – to što voli brzu hranu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime