Jokić sinoć dominirao, ali svi pričaju o incidentu sa trenerom Vašingtona (VIDEO)

Nikola Jokic Srbija - Angola, kosarka 6.7.1016. JUL 6. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Nikola Jokić se pojavio u punom sjaju na meču sa Vašingtonom koji je njegov tim izgubio 109:104. Postigao je 29 poena, imao je devet skokova i 5 asistencija, ali nešto drugo je u centru pažnje.

U jednom momentu meča jedan igrač Vašingtona je sa leđa gurnuo Jokića, koji je pao na zemlju. Nakon toga je pozvan tajmaut, a dok se vraćao ka svojoj polovini srpski centar je zakačio trenera Vašingtona Skotija Bruksa.

Pokušao sam da pogledam rezultat na semaforu i udario trenera. Žao mi je što sam svoj tim doveo u lošu poziciju. Mislio sam da je mene neko odgurnuo i pomislio da nije bitno„, rekao je Jokić.

Trener Denvera Majk Meluon je čak izjavio da smatra da je njegov kolega iz Vašingtona odglumeo kontakt.

Gledao sam snimak deset puta. Nikola je rekao da nije namerno. Izlazio je sa terena, Bruks je ulazio na parket, bilo je kontakta, iskreno mislim da je malo ukrašen. Verujem da nije namerno, takođe. Bruks je veoma dobar trener i čovek. Ovakve stvari se dogode u žaru borbe i ne možeš uvek da ih objasniš„, rekao je Meloun.

NIKOLA JOKIĆ NA ALL STAR MEČU? 

Oglasio se i sam Bruks, koji je istakao da ne misli da ga je Nikola Jokić namerno udario.

Vrlo čudna situacija, nikad mi se nije ranije dogodilo. Mislim da me Jokić nije namerno udario, ali kontakt je postojao i sudije su donele odluku„, rekao je Bruks.

Za sada Denver ima dva poraza i jednu pobedu, a tim Nikole Jokića ove sezone cilja na mesto u plejofu.

DENVER BOLJI OD GOLDEN STEJTA? KVOTA 50!