Kamil Grosicki u epizodi ’’Žurim, ne mogu sad da potpisujem ugovor’’!

0
(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Iskusno krilo, reprezentativac Poljske, pojačao je Hal u januaru prošle sezone. To je prvi tim u Engleskoj za krilnog napadača bogate karijere. Poslednjeg dana ovog prelaznog roka je malo falilo da se vrati u Tursku. Grosicki je bio blizu Bursaspora.

Već je nastupao u Poljskoj, Švajcarskoj, Turskoj i Francuskoj. Nosio je dres Sivaspora, između 2011. i 2014. godine. Kako je trenutno član Hala, drugoligaša u Engleskoj, pojavili su se zainteresovani klubovi. Bio je tražen širom Evrope, Bursa se javila poslednjeg dana.

BURSA IGRA PROTIV BEŠIKTAŠA!

Sve je bilo idealno, činilo se da je dogovor blizu. Hal je pristao da ga pozajmi na dve sezone, Bursa je bila spremna da preuzme plaćanje. Tako bi se Poljak vratio u ligu koju dobro poznaje. Bez sumnje, Grosicki bi bio veliko pojačanje, samo da je potpisao.

Kako su stvari propale? Na veoma čudan način, u ovom slučaju smo videli nešto što verovatno nikada ranije nismo. Kamil Grosicki je bio na nekoliko sekundi od potpisa ugovora ali je onda prevario svoje potencijalne poslodavce.

Čelnici Burse su ga dočekali na aerodromu, odveli u trening centar i pokazali mu gde će igrati. Video je novi stadion, dresove za narednu sezonu, upoznao se sa ljudima sa kojima je trebalo da sarađuje. Otišao je u Tursku zajedno sa svojim agentom.

Grosicki je prošao čak i lekarske preglede, rezultati su bili zadovoljavajući i trebalo je samo potpisati. Novinari su bili tu, sve je bilo spremno. Potpis, slikanje sa dresom i u novom klubu je, naredne dve sezone. Predomislio se!

ŠTA OČEKUJEMO U ČEMPIONŠIPU?

Izvinio se ljudima oko sebe, rekao da mora da obavi hitan telefonski poziv i pobegao! Bukvalno je pobegao, izašao iz Bursinog trening centra i uhvatio prevoz do hotela. Odatle na aerodrom pa pravo u Englesku, gde još uvek ima ugovor sa Halom.

Čovek koji je nosio dres Rena, igrao Premijer ligu i evropske kvalifikacije, bio učesnik Mundijala… Ponašao se veoma neprofesionalno i pitanje je kako će opravdati ovakav potez. Ovo nije stvar koju želite da uradi čovek kog pokušavate da dovedete u svoj klub!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime