PARTIZAN ODGOVORIO: Derbi nije gostovanje, sektor i karte čekaju

KK Partizan izdao još jedno saopštenje (FOTO : Dragana Stjepanović, KK Partizan)

Dan nakon što je KK Partizan objavio da će karte za derbi dobiti i gosti, usledila je replika Zvezda, pa sada i novi odgovor crno-belih.

Košarkaški klub Partizan saopštio je da žali što njegova inicijativa o prodaji ulaznica za predstojeći derbi nije naišla na razumevanje Crvene zvezde.

U saopštenju je istaknuto da će za navijače crveno-belih svakako biti odvojen sektor u „Štark“ areni.

Kompletan odgovor crno-belih na saopštenje Crvene zvezde prenosimo u originalu:

– Partizan vrlo dobro poznaje propozicije i samo je ponudio kupovinu karata simpatizerima Zvezde za određeni sektor uz bezbednosne garancije kao što su imali pre par godina kada su u Zagrebu protiv Cedevite proslavili i ABA titulu ili proletos navijači Budućnosti, takođe u Zagrebu – pojasnili su iz vrha osvajača ABA Superkupa.

Partizan je podsetio i da su pre nekoliko godina u društvu predsednika Crvene zvezde navijači ušli organizovano u Pionir kada su crno-beli bili domaćini.

– Znamo i članove propozicija po kojima jedno lice ili njegovi srodnici, ne mogu voditi dva kluba, te da se klub koji se dve godine ne takmiči briše iz registra KSS. Uprkos svemu, derbi je uvek bio nešto više od druge utakmice, a odlazak na tu utakmicu, praktično nije gostovanje. Žao nam je što inicijativa Partizana, kao najvećeg košarkaškog brenda, srpskog domaćina i društveno odgovornog kluba, ponovo nije našla na razumevanje. I ovoga puta, po cenu svoje štete, dali smo sve od sebe, ali je za neke pomake ipak potrebno dvoje – nisu propustili priliku da „pecnu“ večitog rivala.

Zvezda odbila Partizanove karte za derbi: Ne možemo da kršimo propise!

Ipak, završetak saopštenja je privukao pažnju:

– Svakako, za simpatizere Zvezde će biti odvojen sektor na severoistoku nivoa 400 u Areni. Ulaznice će biti u slobodnoj prodaji.

Večiti derbi se igra u nedelju od 20 časova, mada se čini da je on već počeo. Van košarkaškog terena.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Zvezda – Real 60:75 | Utišana Himna Evrolige, Kiss Cam i Bongo Cam U Areni

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime