KUZMIĆ SE OPORAVLJA Delegacija Zvezde u poseti, raduju nove vesti

Kuzmić pušten na kućno lečenje (FOTO: Srđan Stevanović/Starsport)

Delegacija košarkaškog kluba Crvena zvezda u petak je uz dozvolu lekara obišla povređenog igrača Ognjena Kuzmića, koji se uspešno oporavlja.

Kuzmić je, nakon teške saobraćajne nesreće, smešten i operisan na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju kluba o postoperativnom oporavku Kuzmića.

Lekari su zadovoljni kako se odvija oporavak Kuzmića (FOTO: Srđan Stevanović/Getty Images)

Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i portparol Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvere se u njegovo zdravstveno stanje.

Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem i postepenim ali sigurnim oporavkom nakon operacije.

Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira s lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

Zvezda će i dalje detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša našeg kluba, zaključuje se u saopštenju.

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Košarkaška reprezentacija Srbije: Okupljanje pred Svetsko prvenstvo, očekivanja Gudurića i Micića

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime