Meridian UŽIVO: Bakočević i Negucić: Habib je drugi nivo, ali Ferguson može da ga uzdrma (VIDEO)

Gosti još jedne Meridian UŽIVO emisije bili su MMA borci Vaso Bakočević i Stefan Negucić, a pričali smo o borbi Habib Nurmagomedov – Konor Mekgregor.

U ovoj borbi ruski borac je savladao prgavog Irca i tako ostao neporaženi UFC šampion u svojoj kategoriji. No, pričalo se i o ostalim borbama na UFC 229! Prvo se Vaso Bakočević osvrnuo na pobedu Derika Luisa i priče da će se sada Amerikanac boriti sa najbolji teškašima UFC.

„Gledajući njegov Šerdog, ima ozbijne pobede, ali jako male Luis ima šanse sa Kormijerom“, istakao je Vaso. Bakočević se našalio rekavši da mu je Megdan 1 bio veći spektakl od UFC-a 229.

KO OSVAJA SVETSKI GRAND PRI?

Naš drugi gost, mladi neporaženi srpski borac Stefan Negucić izrekao je nekoliko kritika. Odnosile su se na samu organizaciju ovako velikog događaja.

Ne sviđa mi se Dejna Vajt, piše mu na licu koga voli a koga ne voli. Ne mogu svi borci da imaju isti tretman, ali da imaju toliku razliku u tretmanu nije u redu“, rekao je Negucić.

Kada je u pitanju glavna borba jasno je bilo da je dugo odsustvo ostavilo traga na Konoru. Irski borac se nije dovoljno dobro pripremio za meč ovog kalibra.

„Konor se nije borio dugo i to je ostavilo trag. To je potpuno drugi svet kad uđeš unutra. A ovaj je konstantno u treningu, borbama. Kad se boriš protiv rvača mog kalibra ne možeš da se opustiš, a kamoli sa Habibom“, istakao je Bakočević.

ČEKAJU TE UFC MEČEVI!

Negucić smatra da u ovom meču nismo videli najbolje izdanje koje Habib Nurmagomedov može da pruži. Kada je u pitanju mogući revanš naš gost je istakao da veruje da bi u tom slučaju Rus bio još dominantniji.

„Neko ko potcenjuje Habiba – taj čovek nije normalan! Čovek je ubica, nije izgubio rundu u UFC -u. Ovaj lik je na drugom levelu! Možda jedino Konor bude pružio veći otpor ako bude revanša. Habib mi je delovao stegnuto u prvom meču. U drugom bi to bilo još bolje“, naglasio je Negucić.

Pričalo se i o provokacijama Konora i svemu što je izrekao kada je u pitanju Habib Nurmagomedov, ali i o nastavku karijere naša dva gosta. Kada su tu Negucić i Bakočević morali smo da ih pitamo i šta misle o Milošu Janičiću, a za odgovor – pogledajte našu emisiju!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime