Mundijal avantura: Kolumbijke vole Hamesa, Urugvajci zadovoljni pobedama! (VIDEO)

Moskva je prelepa i to zna gotovo ceo svet. Naša ekipa se već nekoliko dana nalazi u prestonici Rusije i svakog jutra može iznova da se oduševljava prizorima. Mundijal avantura će ostati u pamćenju svih putnika na ovogodišnje Svetsko prvenstvo.

Ogromni trgovi, široke ulice, reke navijača. Svi su ovih dana turistički u Moskvi zbog samo jednog cilja. Da gledaju utakmice Svetskog prvensta. Odlazak u rusku prestonicu je bio prava avantura, kako za navijače Srbije tako i za sve ostale.

DA LI ĆE FRANCUZI BITI PRVI U GRUPI?

Meridian je na Mundijal poveo na desetine svojih igrača i to u dve grupe. Trenutno je u Moskvi druga ekipa i oni se fantastično zabavljaju posećujući najvažnije lokalitete u ovom višemilionskom gradu. Čak ni nekoliko slobodnih dana nije dovoljno da se ispita sve što Moskva krije od turista.

O tome kakva je ustvari Moskva prvo smo popričali sa Urugvajcima. Oni su trenutno daleko od domovine ali im veoma dobro ide. Pobedom nad domaćinom su stigli do prvog mesta u grupi i ’’lakšeg’’ protivnika u narednoj fazi.

Nama su rekli da je Moskva prelepa i da su veoma srećni što mogu da budu tu. Tri boda su im mnogo značajnija od igre pa svoje reprezentativce ne žele da kritikuju dokle god pobeđuju. Skroz ispravno, rekli bismo.

ZAJEDNO SU IGRALI I U KVALIFIKACIJAMA!

Zanimljivo je i bilo i kada je naša ekipa konačno pronašla navijača Senegala. Ekipa koja je hit prvenstva nema baš veliku podršku ali beleži izuzetne rezultate. On nam je najavio pobedu protiv Japana ali do nje ipak nisu stigli. Sadio Mane je najbolji na svetu, ako je to za utehu.

Popričali smo i sa jednim navijačem Japana ali i sa troje ljudi iz Kolumbije. Oni imaju ogromno poverenje u Hamesa Rodrigeza, nadamo se da im je dovoljno vratio onom fantastičnom asistencijom u prostor. U pobedu svoje reprezentacije nad Poljacima nisu ni sumnjali! Na kraju su pogodili pa imaju povod za slavlje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime