SAOPŠTENJE ZVEZDE: Kuzmićevo stanje stabilno, ali vrlo ozbiljno

Kuzmić stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno (FOTO: Srđan Stevanović/Starsport)

Kako je i najavljeno, košarkaški klub Crvena zvezda obaveštava javnost o stanju u kom se nalazi njen teško povređeni igrač Ognjen Kuzmić.

Reprezentativac Srbije doživeo je u nedelju ujutru saobraćajnu nesreću, u kojoj je zaradio teške povrede.

Saopštenje Zvezde prenosimo vam u celosti:

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući.

O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju.

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra.

Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju isključivo koristeći klupska saopštenja – poručuju iz Zvezde.

Kuzmiću su stigle poruke podrške iz celog sveta, a svi se iskreno nadamo njegovom brzom oporavku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime