„Škorpion“ nepogrešivo iskopirao svako All-Star zakucavanje (VIDEO)

0

Za Džordana Kilganona, zakucavanje je mnogo više od spektakularnog poteza na jednoj košarkaškoj utakmici. To je za njega poseban sport, karijera, pa i način života, što je odlično mogao da se vidi neposredno po završetku takmičenja u zakucavanju tokom All-Star vikenda.

Ono što je posebno zanimljivo, momak rođen u Ontariju nije sanjao o tome da postane profesionalac. Nije posebno oduševljen nijednim košarkašem, a čak ne može ni da se nazove ogromnim fanom NBA lige.

Kilganon jednostavno oseća neverovatnu strast prema kreativnim, neponovljivim i jedinstvenim zakucavanjima i na tome radi od svoje 15. godine. Zahvaljujući napornim treninzima i pravilnom vežbanju, vremenom je dizao obruč i sada ima to zadovoljstvo da oduševljava košarkašku planetu svojim veličanstvenim kucanjima na profesionalnom nivou.

Mnogi zaboravljaju da je Kilganon dospeo u žižu javnosti još pre tri godine kada je tokom All-Star vikenda, baš u svom Ontariju, tačnije u Torontu, izveo čuveno zakucavanje koje je postalo poznatije po nazivu „Škorpion“, a koje danas predstavlja njegov zaštitni znak.

Pored toga, Kilganon svojim „kaskaderskim“ potezima nije oduševljavao samo navijače, već i  mnoge NBA košarkaše. Pritom, sve to je radio noseći farmerke.

Kladi se na mečeve NBA lige!

Ovoga puta, Kilganon nije nastupio na All-Staru u Šarlotu, ali to ne znači da je propustio priliku da demonstrira svoje neverovatne skakačke sposobnosti pošto je skoro nepogrešivo iskopirao svako zakucavanje u režiji Džona Kolinsa, Majlsa Bridžesa, Denisa Smita juniora i šampiona Hamidua Dijaloa.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime