Tiket dana: Neće Everton ni danas biti na nivou!

Juče je naš predlog tiketa pao za samo jedan gol. Čekali smo gol Moskovljana ali njega nije bilo. Sada je ovde nov tiket, na kom je kvota još veća nego juče i u koji verujemo.

0

Juče je naš predlog tiketa pao za samo jedan gol. Čekali smo gol Moskovljana ali njega nije bilo. Sada je ovde nov tiket, na kom je kvota još veća nego juče i u koji verujemo. Dvojka u Liverpulu, pobeda Partizana, dva meča sa igrom GG…

Bate – Keln GG (kvota 1.89)

Meč koji će u Belorusiji odigrati Bate i Keln je veoma bitan i za crveno-bele. Naravno, pored meča u Beogradu, svi će osluškivati rezultat i sa ovog meča. Iz dosadašnja dva kola smo mogli da izvučemo neke zaključke i čini se da su ova dva tima približnog kvaliteta. Bate je malo defanzivnije orjentisan i to im odgovara u ovom meču jer Keln nema nijedan bod pa će morati da pritiska od starta meča. Zbog toga skroz realno deluje da oba tima postignu gol na ovom meču, jer praktično sudbina svih timova u grupi zavisi od ovog susreta.

Everton – Lion 2 (kvota 2.60)

Očajno je Everton počeo ovu sezonu. Premijer liga, Evropa, sve je bilo loše. Neuigrani su, igraju bez motiva i često deluju kao da uopšte ne žele da budu tu. Na drugoj strani je Lion, ekipa koja je skroz suprotna. Savladali su Monako, što je veliki skalp na njihovom kontu, a pokušaće to da urade i večeras. Imaju kvalitet, imaju motiv i njihov trijumf neće nikoga iznenaditi.

Zenit – Rozenborg 1 (kvota 1.30)

Ovo bi, po svim parametrima, morao da bude jedan lagani kec! Zenit je bio malo problematičan u prethodnom periodu ali Rozenborg nije ekipa koja sme da im otkine bodove u ovoj fazi takmičenja. Kvota u ovom slučaju deluje kao poklon jer je Zenit apsolutni favorit na ovom meču!

Skenderbeg – Partizan 2 (kvota 2.40)

Sa šest bodova iz dva naredna susreta Partizan bi gotovo sigurno bio učesnik nokaut faze na proleće. Dovoljan motiv? Skenderbeg nije naivan rival, znali su da namuče goste na svom terenu u prethodnim sezonama ali sada Partizan ne sme ništa da prepusti slučaju. Kvota na Partizan je 2.40 a ona crno-belima može da donese evropsko proleće, tek drugo u ovom veku.

Hofenhajm – Basakšehir GG (kvota 1.75)

Loše su krenula oba tima u evropsku avanturu i sada im je šansa da se vade. Hofenhajm je ekipa sa mladim trenerom i usađenim sistemom igre dok je Basakšehir skup zvezda koje nisu opravdale uloge u ovoj sezoni. Da bi popravili utisak koji su ostavili u prva dva kola, moraju večeras da odigraju odličan meč. Pošto to važi za oba tima, gledaćemo golove u Nemačkoj večeras.