Top 5 – Pobedimo Gruzijce!

Ovo je Top 5 kvalifikacionih mečeva, utakmice na koje ste se vi najviše kladili danas. Kvota je odlična, trebalo bi ispratiti savete iskusnih kladioničara!

0

Ponovo gledamo u tiket koji ste vi pripremili. Ovo je Top 5 kvalifikacionih mečeva, utakmice na koje ste se vi najviše kladili danas. Kvota je odlična, trebalo bi ispratiti savete iskusnih kladioničara!

Bosna i Hercegovina – Belgija GG

Svi smo istog mišljenja, na meču BiH – Belgija mora biti golova! U različitim formama, bilo kao GG, GG3+, 3+ ili nekoj drugoj, ovo je najigraniji par na golove tokom ovog vikenda. Po vašem, ali i našem, mišljenju, mreže u Bosni neće mirovati ovog vikenda.

Nigerija – Zambija 1

Nigerija bi pobedom nad Zambijom definitivno potvrdila prvo mesto u grupi. Trenutno, bar na papiru, najbolja afrička reprezentacija ima strahovit napad i deluje da čak i bez nekoliko povređenih igrača neće propustiti šansu da posao završi već na meču sa Zambijom, najbližim pratiocem. Sve osim pobede domaćina je veliko iznenađenje.

Srbija – Gruzija 1&3+

Bar ovde dilema ne postoji! Srbija mora u Rusiju, Gruzija ne sme da nam smeta na tom putu! Pun stadion, goleada i veliko slavlje na kraju, sve onako kako bismo želeli.

Vels – Republika Irska 1

U našoj grupi se igra još jedan veoma važan meč. U direktnom duelu se sastaju drugoplasirana i trećeplasirana ekipa i njihov meč može da utiče na mnogo stvari. Nama bi sa ovog susreta najviše odgovarao nerešen ishod ali vi verujete da će Velšani uspeti pobedom da osiguraju drugu poziciju. To će značiti da Irci sigurno propuštaju Svetsko prvenstvo.

Litvanija – Engleska 2

Englezi su rutinski prošli kroz ovaj kvalifikacioni ciklus. Nemaju nijedan poraz, obezbedili su plasman pre kraja kvalifikacija i sada im preostaje da rotiraju i uigravaju. Šansu na gostovanju u Litvaniji će verovatno dobiti neki od igrača koji su manje igrali, a to znači i da ćemo videti više borbenosti sa njihove strane. Litvanci su tokom ovih kvalifikacija osvojili samo šest bodova, nisu uspeli da pobede ni Maltežane u poslednjem kolu pa će biti ogromno iznenađenje ukoliko bi zaustavili Englesku.