Vlado ide u Rusiju: Umesto profesije, Meridian mi ispunio san!

0

Akcija Meridian Mundijal obradovala je našeg 11. igrača! Sportski novinar Vlado iz Nikšića više 20 godina redovno prognozira rezultate, ali prilikom uručivanja karte za put u Rusiju rekao nam je kako nije ni znao da je uopšte bio među kandidatima.

„Ja sam iz nekog razloga shvatio da se samo oni koji pogode tri tačna rezultata nalaze u nekoj kombinaciji da budu među putnicima za Rusiju“, rekao nam je Vlado pre nego što je objasnio kako je 15-ak dana kasnije saznao da je dobio kartu za Mundijal.

Naš sagovornik, ali i kolega navodi kako se uvek nadao da će kroz profesiju sportskog novinara dobiti priliku da uživo odgleda evropsko ili svetsko prvenstvo u fudbalu, ali da se to nije desilo uglavnom iz finansijskih razloga.

Meridian Mundijal: Milan putuje u Rusiju! Osećaj je neprocenjiv!

S obzirom da Crna Gora ove godine neće biti učesnik Mundijala, Vlado kaže da će navijati pre svega za komšije, Srbiju i Hrvatsku, a nada se i da će predstojeće takmičenje biti specifično na potpuno drugačiji način u odnosu na neka prethodna.

Takođe, seća se i prvog Evropskog prvenstva 1984. godine „kada smo izgubili od Danaca 5:0 i od Francuza 3:2 uz fenomenalan gol Platinija iz slobodnog udarca“, dok navodi i „spektakularni“ Svetski kup dve godine kasnije u Meksiku.

Vlado, inače strastveni navijač Liverpula, što jasno pokazuje i duks u kojem je stigao na razgovor, na kraju poručuje svim ostalim igračima da na prognoziranje rezultata gledaju kao na zabavu i razlog za okupljanje sa društvom.

FIFA obeležila 100 dana do Mundijala: Maradona, Stanković i Vladimir Putin (VIDEO)

Do početka Svetskog prvenstva u Rusiji deli nas malo više od tri meseca, ali Meridian će svakako obradovati još nekoliko igrača.

Sve što je potrebno da uradite kako biste imali šansu da se nađete u avionu za Mundijal jeste da prognozirate najmanje tri tačna rezultata na tiketu iz Meridian Mundijal lige. I ne zaboravite – kao što vas je i Vlado podsetio – nije važno da li je tiket dobitan ili nedobitan.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime